Darüşşafaka Doğuş’un, Justin Doellman’ın peşinde olduğu iddia edildi!

Bu sezon ve gelecek sezon da Spor Toto Basketbol Ligi’ni THY Euroleague’de temsil edecek takımlardan Darüşşafaka Doğuş, Barcelona Lassa’nın sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemeyi düşünmediği Justin Doellman ile ilgileniyor.

İspanya basınında çıkan haberlere göre Barcelona’nın Doellman’dan vazgeçmesinin nedeni, Amerikalı oyuncunun yüksek maaşı ve ACB kulüplerinin Avrupa Birliği dışından sınırlı sayıda oyuncuya kadrolarında yer verebilmeleri. Doellman’ın yokluğunda Barcelona’nın Lokomotiv Kuban ile harika bir sezon geçiren Victor Claver’e yönelmesi bekleniyor.

Gelecek sezon Euroleague’de mücadele edecek 16 takımdan biri olan Darüşşafaka ise Top 16 aşamasında veda ettiği turnuvada bir çıkış yakalamak adına kadrosunu elit seviyede bir oyuncuyla takviye etmek istiyor. Daçka’nın Doellman için 3 milyon dolara yakın bir miktarı gözden çıkarabileceği de öğrenildi.

Doellman, bu sezon Barcelona adına ACB’de 27 maça çıkıp 24 dakika, 12.2 sayı, 5.1 ribaund, 1.5 asist ortalamaları kaydederken, Euroleague’de 28 maçta ortalama  24 dakika süre alıp 9.6 sayı, 4 ribaund ve 1.2 top çalma üretti.


Kaynak: encestando.es

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler