Stephen Curry: “Asıl hedefimiz şampiyonluk kazanmak”

NBA’de günün ve belki de sezonun en merakla beklenen maçı bu sabah Golden State Warriors ile San Antonio Spurs arasında oynandı. San Antonio’daki maçta gülen taraf, 92-86’lık skorla Warriors olurken bu galibiyetle de birçok kilometre taşına ulaştı.

Bunlardan belki de en önemlisi, Warriors’ın bu sezonki 72. galibiyetini alarak tüm zamanlar normal sezon galibiyet rekorunu egale etmesiydi.

Kaydettiği 37 sayıyla galibiyette büyük pay sahibi olan süper yıldız oyuncu Stephen Curry’nin konu hakkındaki yorumu rekor dışındaki hedeflere de değinir biçimdeydi. “Açıkça, bu anın tadını çıkarıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk kazanmak. Asıl hedefimiz bu. Ancak sezonu bir galibiyetle tamamlayıp daha önce hiçbir takımın başaramadığı bir şeyi başararak bitirme durumundayız. Bu da olağanüstü bir başarı.” diyen Curry, şimdiden NBA tarihine geçmiş bir takımın lideri olarak bu sezonki MVP ödülünün uzak ara en güçlü adayı olarak görülüyor.

1995-95 sezonunda Chicago Bulls’un (72-10) derecesinin bir bölümünü gerçekleştiren Warriors (72-9), Perşembe sabahı evinde Memphis Grizzlies’i yenmesi durumunda rekorun yeni sahibi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler