Oklahoma City Thunder, Kevin Durant’i kaybedebilir

Sezon sonunda kontratı sona erecek ve önümüzdeki sezon hangi forma altında mücadele edeceği büyük bir merak konusu olan Kevin Durant hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

SiriusXM NBA Radyosu’ndan Joel Meyers’in ortaya iddiaya göre, Oklahoma City Thunder’ın NBA Finali’nde yer alamaması halinde takımın süper starı Kevin Durant kariyerine başka bir ekipte devam edecek.

Hafta sonunda bazı telefon görüşmeleri yaptığını belirten Joel Meyers, konuyla ilgili Eğer NBA finallerine çıkamazlarsa Durant gitmiş olacak, bu kadar basit. ifadelerini kullandı.

Oynadığı son üç mücadelede de otuz sayı barajını aşmayı başaran ve bu sezon 28,1 sayı-8,3 ribaund ortalamalarına sahip Kevin Durant’in önümüzdeki sezon hangi forma altında mücadele edeceği şimdiden NBA’in en büyük merak konularından biri.

1 Yorum

  1. Finale çıkarlarsa değil batı finaline gelseler bile gitmek için mazeret olarak kullanmaz.Ama ilk iki turda giderse belki kalmaz.Ve fikrimce LAC ,SAS , GSW takımlarını eleyemez.En fazla batıda yarı final olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler