Anadolu Efes hayal kırıklığı yarattı | Euroleague’de gecenin özeti

THY Euroleague Top 16 9. Hafta heyecanı bugün oynanan birbirinden kritik karşılaşmalarla devam etti.

Günün ilk karşılaşmasında zorlu F Grubu’nda çeyrek finale kalma mücadelesi veren iki ekip Khimki ve Barcelona Lassa karşı karşıya geldi. Ev sahibi Rus ekibin ilk saniyesinden son saniyesine kadar önde götürdüğü mücadele, zaman zaman çekişmeye sahne olsa da 75-61 Khimki galibiyetiyle sonuçlandı. Bu skorla Barcelona, ikili avantajı korusa da galibiyet sayısı farkından Khimki’nin alt sırasında yerini aldı.

Ardından rüzgarı arkasına alan temsilcimiz Darüşşafaka Doğuş, Cedevita Zagreb karşısında deplasmanda yerini aldı. Büyük çekişmenin hakim olduğu liderliğin sürekli el değiştirdiği dikkat çeken bu karşılaşmadan temsilcimiz 83-77 galip ayrıldı. Bu sonuçla E Grubu’nda üçüncü galibiyetini alan Darüşşafaka Doğuş çeyrek final hedefine de yakınlaşmış oldu.

Günün üçüncü mücadelesinde E Grubu’nun sonlarında yer alan Unicaja Malaga, Panathinaikos’u konuk etti. Konuk ekip, kusursuza yakın bir performans sergileyerek İspanyol ekibi parkeden sildiği ilk çeyreğin ardından oyunu kontrol ederek 76-58‘ lik rahat bir galibiyet aldı. Bu sonuçla Panathinakos, ilk dörtte aldığı yeri güçlendirirken Unicaja Malaga ise şansını mucizelere bıraktı.

Günün beklenen ve son karşılaşmasında temsilcimiz Anadolu Efes, grubun iddialı ekiplerinden Lokomotiv Kuban’ı konuk etti. Hedef maçında da öncekilerden farklı bir perofrmans sergileyemeyen Anadolu Efes 76-61 mağlup ayrıldı. Yüksek hedeflerle başladığı sezonun bu bölümünde üst üste dördüncü yenilgisini alan temsilcimizin şansını zora sokarken Lokomotiv Kuban’da lider Fenerbahçe’nin peşine düştü.

Geri1 of 5

THY Euroleague’de gecenin özeti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler