Bulls, Gasol ile sözleşme yenilemek istiyor

Chicago Tribune’e konuşan Chicago Bulls Genel Menajeri Gar Forman, önümüzdeki yaz Pau Gasol ile yeni bir sözleşme imzalamak istediklerini belirtti.

22.4 milyon $ değerindeki üç yıllık sözleşmesinin ikinci senesinde olan Gasol, sezon sonunda sözleşmesindeki maddeyi kullanarak serbest oyuncu haline gelmeyi planladığını daha önce açıklamıştı. Bulls yönetiminin, takas döneminde bazı takımlarla adı geçen İspanyol oyuncu için gelen teklifleri geri çevirdiği de biliniyor.

Chicago Tribune’a açıklamalarda bulunan Gasol de Chicago’da mutlu olduğunu söylemişti: “Burası daha öncesinde ve şuanda olmak istediğim yer. Şu sıralar bazı zorluklarla mücadele ediyoruz diye bu takımı yarı yolda bırakmak istemiyorum. İşler gerçekten de istediğim gibi gitmedi. Ama aynı zamanda ön göremediğim şeyler de oldu. Yapabileceğim tek şey elimdekinin en iyisini vermeye devam etmek. Hala bu durumu az ya da çok düzeltebileceğimizi ve kendimizi daha iyi bir konuma getirebileceğimizi düşünüyorum.”

Bu sezon 27-25’lik bir dereceye sahip olan Bulls’ta ikinci sezonunu geçiren Gasol, maç başına 17.0 sayı, 10.9 ribaunt ve 3.4 asist ile mücadele ediyor.

Kaynak: Sport Illustrated

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler