Sony XPeria Smaç Yarışması’na Star Wars Damgası!

Sony XPeria Smaç Yarışması ile eğlenceli dakikalara sahne olan Spor Toto All-Star, hız kesmeden devam ediyor!

Tüm yarışmacıların kişisel performanslarını iki sefer sergileyeceği smaç yarışmasını bu sefer jürilerin yanı sıra salondaki basketbolseverler de telefonlarına indirdikleri uygulamadan değerlendirebildiler.

Jan Vesely’nin sakatlığından dolayı katılamadığı Sony XPeria Smaç yarışmasında Beşiktaş Sompo Japan’dan Randy Culpepper, Pınar Karşıyaka’dan Kenny Gabriel, Anadolu Efes’ten Furkan Korkmaz, Muratbey Uşak Sportif’ten Khem Birch ve Galatasaray Odeabank’tan Joey Dorsey yer aldı.

Yarışmaya birinci sırada başlayan Randy Culpepper, ilk smacında kırk beş puan aldı. Karşıyaka’nın yıldız isimlerinden Kenny Gabriel, Culpepper’ı gerisinde bırakarak kırk sekiz puan aldı. Anadolu Efes’in gözde isimlerinden Furkan Korkmaz, bacak arasından yaptığı smaç ile büyük beğeni toplayarak kırk sekiz puan aldı.

Yarışmaya Muratbey Uşak Sportif’ten katılan Kanadalı oyuncu Khem Birch, birkaç denemesinin ardından bulduğu smaç ile otuz sekiz puan alarak ilk etapta en düşük puan alan oyuncu oldu. Yarışan son isim ise mükemmel smacı ile kırk sekiz puan alarak Galatasaray Odeabank’ın oyuncusu Joey Dorsey oldu.

İkinci smaç performanslarına geçildiğinde Furkan Korkmaz ile Kenny Gabriel arasında yaşanan çekişmeli mücadelede Gabriel kırk yedi puan alırken Furkan Korkmaz ise etkileyici smacı ile jüriden tam puan alarak arenayı coşturdu.

İlk önce Banvit oyuncusu Tolga Geçim’den yardım alarak performansını ortaya koyan Korkmaz, son hareketini ise takım arkadaşı olan Cedi Osman ile birlikte Star Wars temasına bürünerek gerçekleştirdi! Darth Vader kılığına giren Korkmaz, jüriden ve basketbolseverlerden onayı alarak Sony XPeria Smaç Yarışması’nda kazanan isim oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler