Fenerbahçe’den son çeyrekte muhteşem performans! | Euroleague’de gecenin özeti

THY Euroleague Top 16’da üçüncü hafta heyecanı bu akşam oynanan dört karşılaşma ile başladı! Temsilcimiz Fenerbahçe’nin de parkede yer aldığı bu akşamda birbirinden heyecanlı karşılaşmalar ekranda belirdi.

Rusya temilcisi Lokomotiv Kuban Krasnodar’ı Ülker Sports Arena’da konuk eden Fenerbahçe, son çeyrekte sahada öyle bir performans sergiledi ki 34’e 19 skor üstünlüğü ile karşılaşmadan 85 – 79 galibiyet alarak ayrıldı! Galip geldiği bu maçın ardından üçte üç yapan sarı lacivertliler, Euroleague mücadelesine emin adımlarla devam ettiğini bir kez daha göstermiş oldu.

Oynanan diğer karşılaşmalarda genel duruma bakacak olursak başarılı takım CSKA Moskova, FC Barcelona Lassa’ya karşı evinde oynadığı maçtan 93 – 82 skorla rahat bir galibiyet alarak ayrılırken Yunan tekip Panathinaikos Athens, Kızılyıldız’ın karşısına çıktığı maçtan 63 – 74 skor ile mağlup ayrıldı.

Günün son karşılaşması Unicaja Malaga – Cedevita Zagreb arasında gerçekleşti. Birinci çeyrekten itibaren ipleri elinde tutan Unicaja Malaga, oyunda üstünlük kurarak sahadan 90 – 67 skor ile rahat bir galibiyet alarak ayrıldı.

Geri1 of 5

Euroleague’de gecenin özeti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler