Maç Önü | Pınar Karşıyaka-JSF Nanterre

Eurocup’ta temsilcimiz Pınar Karşıyaka çarşamba günü evinde son Fransız şampiyonu Nanterre’i ağırlıyor. Maç analizine her zamanki gibi rakip takımı inceleyerek başlayalım.

JSF Nanterre

nanterre_Roster

 

New Picture (2)

 

Fransa liginin son şampiyonu şu anda Fransa liginde 6.sırada bulunuyor. Eurocup’a Euroleague’den gelen Fransız takımının en önemli özelliği atletizmi. Euroleague’den elendikten sonra kontratındaki ayrılma opsiyonunu kullanan Ali Traore’nin yokluğu, temsilcimiz adına faydalı oldu. İlk hafta evinde ağırladığı Cantu’yu 88-84’lük skorla geçerken Sergii Gladyr, rakip potaya yolladığı 7 üçlükle beraber ürettiği 30 sayıyla en öne çıkan isim oldu.

Pınar Karşıyaka

Dixon’ın sakatlığın etkisini bir türlü atlatamaması, Can Altıntığ’ın sakatlığı, Leo Lyons’ın kadro dışı bırakılması gibi büyük sıkıntılar yaşayan Pınar Karşıyaka hafta sonu evinde ağırladığı Ted Kolejliler’i farklı mağlup ederek taraftarını sevindirdi. Esteban Batista’nın inanılmaz bir performans sergilemesi Nanterre maçı için önemli bir ipucu olabilir. Karşıyaka’nın hücumdaki en büyük silahı Bobby Dixon ise henüz ritmini bulamadı ve Nanterre maçı eski performansına ulaşması için iyi bir fırsat. Nanterre gibi atletik bir takımı yenmenin tek yolu savunmadan geçiyor. Karşıyaka savunmasının en büyük kozlarından biri de taraftar. Karşıyaka’nın oynayacağı deplasmanları düşünürsek gruptan çıkmak için evinde maç kaybetmemesi gerekiyor. Bu sebeple çarşamba günü en büyük iş taraftara düşüyor.

Çarşamba günü Karşıyaka Arena’da oynanacak maç saat 20:00’da başlayacak. Eurocup’taki diğer tüm temsilcilerimizin maç yayını olmasına rağmen, Pınar Karşıyaka’nın maç yayını maalesef bulunmuyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler