Günün galipleri Acıbadem ve Pertevniyal

1443190190

TÜBAD turnuvası ve Zadar turnuvası herkes tarafından takip ediliyor. Ancak şimdi ben sizlere göz önünde olmayan ve ilgi oranı düşük bir turnuvadan bahsedeceğim.

Acıbadem Üniversitesinin ev sahipliğinde yapılan hazırlık turnuvasında ikinci gün son erdi. Günün ilk karşılaşması ile başlayalım. İlk karşılaşmada Acıbadem Üniversitesi ile İstanbul DSİ karşı karşıya geldi. TB1L’nin en iddialı ekiplerinden biri olan Acıbadem Üniversitesi, maçı baştan sona önde götürdü. Çok rahat bir oyun ortaya koyan Acıbadem Üniversitesi, sahadan 81-47 galip ayrıldı ve turnuvadaki ilk galibiyetini aldı.

Acıbadem Üniversitesinde takımın en önemli isimlerinden biri olan Sharrod Ford 12 sayı-12 ribaund ile galibiyette önemli rol oynadı. Aynı zamanda 1996 doğumlu Ata Evren de 12 sayı-2 ribaund ile iyi bir iş çıkardı.

Günün ikinci karşılaşmasında Eskişehir Basket ile Pertevniyal karşı karşıya geldi. Pertevniyal bildiğiniz üzere Anadolu Efes’in pilot takımı.  Genellikle de genç oyunculardan kurulu ve benim yakından takip etmeye çalıştığım bir takım. Eskişehir Basket ile karşılaşan Pertev, sahadan 78-68 galip ayrıldı turnuvadaki 2. Maçında ilk galibiyetini aldı.

Pertevniyal’de çifte lisans ile oynayan ve 1996 jenerasyonun en önemli isimlerinden biri olan Oğulcan Baykan, 17 sayı-5 ribaund-3 asist ile galibiyette çok önemli rol oynadı. Pertevniyal’in yabancı oyuncularından biri olan Ekj Johnson da 23 sayı-10 ribaund-6 asist ile çok iyi bir iş çıkardı.

Kaynak: tbf.org.tr

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler