İsrail ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı

A Grubunun ikinci karşılaşmasında İsrail ile Finlandiya karşı karşıya geldi. İsrail karşılaşmadan 79-66 galip ayrılarak grupta ikide iki yaptı.

Maça İsrail müthiş başladı. Özellikle hücumda etkili olan İsrail, rakibini hiç oyunun içine sokmadı. Tecrübeli oyuncularıyla hemen havaya giren İsrail, farkı çift hanelere çıkarmayı başardı. Maçın ikinci periyodunda da İsrail oyunun hakimiydi. Finler ise dışarıya çok bağlı oynayınca istediği sayıları bulamadı. İsrail soyunma odasına 15 sayı fark ile önde girmeyi başardı.

Maçın ikinci yarısına Finler daha iyi başladı. Devre arası onlara yaramış sanırım. Daha derli toplu bir oyun sergilediler. Farkı da azaltmayı başardılar. İsrail ise rakibinin atağına tam anlamıyla cevap veremedi ve farkın azalmasına engel olamadı. Maçın son periyodunda ise İsrail oyunun hakimiyetini tekrar eline aldı. Farkı yine çift hanelere çıkaran İsrail, sahadan 79-66 galip ayrılarak grupta 2’de 2 yapmayı başardı.

İsrail’de Lior Eliyahu 22 sayı-5 ribaund-6 asist ile galibiyeti getirdi. Gal Mekel de 14 sayı-2 ribaund-5 asist ile çok iyi bir oyun ortaya koydu. Finlandiya’da ise Beşiktaş’ın yeni transferi olan Erik Murpy 24 sayı-9 ribaund ile oynadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler