Isaac Bonga için gelen 4 dev teklif reddedildi!

Partizan yönetimi, takımın en istikrarlı ismi olan Alman forvet Isaac Bonga için NBA’den gelen dört farklı ve kazançlı teklifi, kadro kalitesini düşürmemek adına reddetti.

EuroLeague ekiplerinden Partizan Mozzart Bet Belgrade, takımın kilit isimlerinden Isaac Bonga’yı kadroda tutmak için büyük bir mali fedakarlık yaptı. Meridian Sport’un haberine göre Sırp temsilcisi, başarılı forvet için gelen dört ciddi NBA teklifini geri çevirdi.

NBA takımlarının dış transfer dönemi 12 Nisan’a kadar devam ederken, Isaac Bonga ismi transfer listelerinin üst sıralarında yer alıyordu. Ancak Partizan yönetimi, bu sezon takımın en istikrarlı performansını sergileyen oyuncusunu, yüksek bonservis bedellerine rağmen bırakmak istemedi.

Zorlu bir sezon geçiren ve rotasyonda sıkıntılar yaşayan Partizan, Bonga’nın ayrılığının takımı daha da zayıflatacağı görüşünde birleşti. 26 yaşındaki oyuncu bu sezon EuroLeague’de 9.6 sayı, 5.7 ribaund ve 1.4 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor.

Bonga’nın yeniden NBA radarına girmesinde, Almanya Milli Takımı ile kazandığı EuroBasket 2025 şampiyonluğu büyük rol oynadı. Turnuvada “En İyi Savunmacı” ödülünü kazanan Bonga, hem savunmadaki çok yönlülüğü hem de hücum katkısıyla dikkat çekmişti.

Daha önce NBA’de Los Angeles Lakers, Washington Wizards ve Toronto Raptors formalarıyla 143 maça çıkan Alman oyuncu, kariyerine şimdilik Avrupa’da devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler