Patrick Beverley: “Birkaç EuroLeague takımı benimle iletişime geçti”

Hapoel Tel Aviv oyuncusu Patrick Beverley, Turkish Airlines EuroLeague’den birkaç takımın kendisiyle iletişime geçtiğini söyledi.

Bu sezon BKT EuroCup ekiplerinden Hapoel Tel Aviv ile sözleşme imzalayarak dümeni Avrupa arenasına kıran Patrick Beverley’in talipleri artıyor. 36 yaşındaki oyuncu, podcast yayınında birkaç EuroLeague takımının kendisiyle iletişime geçtiğini açıkladı.

“Birkaç EuroLeague takımı benimle iletişime geçti. İsrail’de kalıp kalmayacağımı, nereye gideceğimi sormak istediler ama burada olmaktan memnunum. Kendimi iyi hissediyorum. Takım arkadaşlarımı, antrenörümü, takımı seviyorum. İsrail kültürünü seviyorum. Kararımdan pişman mıyım? Hayır, kesinlikle değilim. Bu, aldığım en iyi kararlardan biri.”

12 yıllık NBA tecrübesine sahip oyuncu, Hapoel’deki rolünden memnun olduğunu belirtti.

“Bana güvenen bir antrenör ve takım arkadaşları var. Topu alacağımı biliyorum. Sürekli topu alacağımı bilmek çok farklı bir his. Belirli bir süre oynayacağımı biliyorum, maç başına dört veya beş kez serbest atış çizgisine gideceğimi biliyorum. Bu işten gerçekten keyif alıyorum.”

Beverley, EuroCup’taki dört maçta ortalama 14.8 sayı, 6.2 ribaund, 5.0 asist, 2.5 top çalma ve 23.0 verimlilik puanı ile oynuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler