Yiğit Arslan: “Geçen seneki başarıyı yakalamak istiyoruz” | TB ÖZEL

Röportaj: Burak Talha Varal, TrendBasket


Beşiktaş Fibabanka kaptanı Yiğit Arslan, lansman gününde takım hedefleri ve Beşiktaş taraftarı hakkında konuştu.

Beşiktaş’ın Fibabanka ile sponsorluk anlaşmasının lansman gününde kaptan Yiğit Arslan, TrendBasket mikrofonunun başına geçti. Gelecek sezonki hedeflerinden bahseden Arslan, Beşiktaş taraftarlarına da seslendi.


Taraftarlara önümüzdeki sezon nasıl bir Beşiktaş izleteceksiniz?

“Geçen seneki gibi yine mücadelenin en yüksek seviyede olduğu, agresif, keyifli basketbol izleteceğiz. Takım olarak bunu daha da yukarı çekmeye çalışıyoruz. Özellikle ofansif anlamda çok skorer bir takımız. Taraftarla birleştiğimizde daha tehlikeli olacağımıza inanıyorum.”

Önümüzdeki sezon için hedefleriniz neler?

“İlk öncelikle bu kulübü, armayı, taraftarı en iyi şekilde temsil etmek. Geçen seneye kıyasla üstüne koymak istiyoruz ama önemli olan adım adım gitmek. Sezon uzun, başımıza şanssızlıklar gelebiliyor. İlk hedefimiz geçen seneki başarıyı yakalamak. Sonrasına bakacağız inşallah.”

Beşiktaş taraftarına son bir mesajınız var mı?

“İlk BKT EuroCup maçımızı Buducnost ile oynayacağız, tüm Avrupa’ya mesaj olacak nitelikte bir maç olacak. Biz kendimizi en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Olabilecek en iyi oyunumuzu sergilemeye çalışacağız. Taraftarlardan ricam bu maçta gerçekten tribünleri dolduralım, desteğimizi verelim. Beşiktaş taraftarını tüm Avrupa’ya kaldığımız yerden gösterelim.”

Beşiktaş Fibabanka, BKT EuroCup A grubundaki ilk maçını 25 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de Buducnost ile oynayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler