Paris Basketball, Partizan’ın yıldızını kadrosuna katmak istiyor!

Turkish Airlines EuroLeague’in yeni yüzü Paris Basketball, Aleksa Avramovic için harekete geçti.

BKT EuroCup’ta mutlu sona ulaşarak gelecek sezon Turkish Airlines EuroLeague’de yer almaya hak kazanan Paris Basketball, Avrupa’nın bir numaralı organizasyonunda rekabetçi olabilmek için kadro çalışmalarına devam ediyor.

Sırp haber kaynağı Meridian Sport’un yaptığı habere göre Fransız ekibi, son olarak Partizan forması giyen Aleksa Avramovic’e büyük ilgi duyuyor ve bu doğrultuda bir teklifte bulundu.

Ancak içerikte aktarıldığı kadarıyla Avramovic’in Sırp ekibiyle bir yıl daha sözleşmesi mevcut ve eğer Paris Basketball, 29 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyorsa kulübünü de ikna etmek durumunda.

Üç sezondur Partizan forması giyen Aleksa Avramovic, geçtiğimiz yaz düzenlenen Dünya Kupası’nda ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çekip devamında bu ivmeyi 2023-24 sezonuna da taşımış ve EuroLeague’de 8.3 sayı, 1.8 ribaund ve 1.7 asist ortalamalarına imza atmıştı.

Beklenti altında kalınan sezonun ardından kadrosunda büyük bir revizyona giden Partizan, şu ana kadar takımın diğer iki yıldızı Kevin Punter ve Zach LeDay ile yollarını ayırırken Ognjen Jaramaz ve Alen Smailagic ikilisinin de yakın dönemde takımdan ayrılması bekleniyor.

Öte yandan Zeljko Obradovic yönetimindeki ekip, şu ana kadar Vanja Marinkovic, Iffe Lundberg ve Frank Ntilikina transferlerini resmileştirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler