Partizan, play-off biletini cebine koydu | Dün neler oldu?

Turkish Airlines EuroLeague’de 33. hafta, dün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. 

EuroLeague normal sezonunda sondan bir önceki hafta da sona erdi. Üç maçın oynandığı akşamda play-off’lara katılmayı garantileyen altıncı takım da belli oldu.

Deplasmanda konuk olduğu AS Monaco karşısında sahadan 88-84’lük galibiyetle ayrılan Partizan; Olympiacos, Real Madrid, Barcelona, AS Monaco ve Maccabi Tel Aviv’in ardından adını play-off’a yazdıran son ekip olmayı başardı. Bununla birlikte Sırp ekibi, 13 yıl sonra ilk kez play-off’lara katılım hakkı kazandı.

Panathinaikos ile ALBA Berlin’in karşı karşıya geldiği amaçsız maç da tesadüfi bir şekilde 88-84’lük aynı skorla sona ererken akşam, Barcelona adına tatsız geçti. Son hafta öncesinde liderlik umutlarını sürdürmek için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Barcelona, yoluna hedefsiz bir şekilde devam eden Olimpia Milano’ya İtalya’da 84-76’lık skorla mağlup oldu.

Shabazz Napier 18 sayıyla son zamanlarda sıkça olduğu gibi yine Milano’nun bir galibiyetinde başrolü oynadı. Katalan ekibinde sahanın en skorer oyuncusu bu sezon rotasyonun gerilerinde kalan Kyle Kuric oldu. Amerikalı oyuncu, maçı 17 sayıyla tamamladı.

Günün sonuçları:

  • Panathinaikos 84 – 88 ALBA Berlin
  • Olimpia Milano 84 – 76 Barcelona
  • AS Monaco 84 – 88 Partizan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler