Barcelona, İsrail’den galibiyetle dönüyor!

Turkish Airlines EuroLeague’de yedinci hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv ile Barcelona karşı karşıya geldi.

Turkish Airlines EuroLeague‘de yedinci hafta, tüm heyecanıyla devam ediyor. Maccabi Tel Aviv ile Barcelona’nın kozlarını paylaştığı mücadelede İspanyol ekibi, 79-86‘lık skorla sahadan galip ayrılan taraf oldu.

İlk sayıların Mike Tobey’den geldiği mücadelede Barcelona hücumda oldukça istekli başladı. İspanyol temsilcisi her ne kadar üç sayı çizgisinin gerisinden 4/4 isabetle başlasa da savunmada Wade Baldwin’i durdurmakta zorlanınca maç uzun bir süre başa baş geçti. İlk çeyreği 20-23 Barcelona önde tamamladı.

İkinci çeyrekte savunma direncini arttıran Maccabi, hücumda yaptığı basit hataları savunmada kapattı. Periyodun ilerleyen dakikalarında Lorenzo Brown’ın sazı eline almasıyla birlikte İsrail ekibi, hücumda daha iyi bir görüntü ortaya koydu ve soyunma odasına önde giden taraf oldu: 43-40

Barcelona, ikinci yarıya bambaşka bir görüntüyle çıktı. Savunmada vidaları sıkan İspanyol ekibi, hücumdan da boş dönmeyince maçta tekrar öne geçti. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği periyotta fark hiç açılmadı. Karar çeyreğine Barcelona 61-62 üstün girdi.

İyi oyununu son periyodun başlarında da sürdüren Barcelona, ilk beş dakikada bulduğu 11-1’lik seri ile farkı çift hanelere çıkardı. Bu andan itibaren Maccabi, Josh Nebo’dan gelen üst üste 3 sekans ile birlikte farkı eritmeye başladı. Ancak bu sefer de sahneye Cory Higgins’in çıkmasıyla Barcelona, oyunun kontrolünü tekrar ele aldı. Maçın kalan bölümünde hata yapmayan Sarunas Jasikevicius’un öğrencileri, sahadan 79-86‘lık skorla galip ayrıldı.

Karşılaşmanın bireysel istatistikleri için tıklayınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler