Fenerbahçe Safiport, Final Four için parkeye çıkıyor! | #EuroLeagueWomen’da günün programı

EuroLeague Women‘da çeyrek final karşılaşmaları kaldığı yerden devam ediyor. Fenerbahçe Safiport, evinde Final Four için sahaya çıkıyor.

Ülkemizi EuroLeague Women’da başarıyla temsil eden sarı lacivertli ekip, B grubunu 11 galibiyet, üç mağlubiyet ile lider tamamlamış. Ve çeyrek finale kalmıştı. Çeyrek finalde Letonya temsilcisi TTT Riga ile eşleşen Fenerbahçe Safiport, ilk karşılaşmayı 77-56 kazandı. Seride bir 1-0 öne geçen sarı lacivertliler, bugün sahaya Final Four bileti için çıkıyor.

İlk karşılaşmada rakibine karşı büyük bir üstünlük kuran Victor Lapena’nın öğrencileri, rakiplerine pek şans vermeden karşılaşmayı kazanmayı bildi. Elizabeth Williams ve Alina Iagupova’nın yanı sıra Kayla McBride ve Satou Sabally’nin de çift hanelerde sayı ürettiği maçta Fenerbahçe Safiport, savunmada da etkili oynadı ve rakibini 56 sayıda tuttu.

Bugüne kadar sekiz kez EuroLeague Women’da Final Four oynama başarısı gösteren Fenerbahçe Safiport, bu maçı da kazanıp sekizinci Final Four’u için bileti almak istiyor. Bugüne kadar katıldığı yedi Final Four’un üçünde final oynama başarısı gösteren sarı lacivertli ekip, bu sezon kupayı müzesine götürmek istiyor.

Günün diğer çeyrek final mücadelesinde ise ilk maçta Lattes’i mağlup eden Sopron, ikinci maçı deplasmanda kazanıp Final Four biletini almak için parkeye çıkıyor.

Günün programı:

19.00 | Fenerbahçe Safiport – TTT Riga | TRT Spor Yıldız

20.15 | Lattes – Sopron

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler