Fenerbahçe Beko zirveye geri döndü | #BSL’de puan durumu

ING Basketbol Süper Ligi’nde hafta arasında oynanan erteleme maçları ile tamamlanan 18. haftanın ardından puan tablosu değişikliklere sahne oldu.

Önce evinde Darüşşafaka’ya, sonrada deplasmanda Aliağa Petkim’e kaybeden Fenerbahçe Beko, uzaklaştığı zirveye tekrar yerleşti. Hafta içinde erteleme karşılaşmasında Büyükçekmece Basketbol’u mağlup eden sarı lacivertli ekip, 18. hafta karşılaşmasında da Bahçeşehir Koleji’ni mağlup edince ING Basketbol Süper Ligi’nde tekrar zirvedeki koltuğuna kavuşmuş oldu. Bahçeşehir Koleji ise aldığı bu mağlubiyete rağmen sekizinci sıradaki yerini korumayı başardı.

Hafta içinde Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde son şampiyonu eleyerek tur bileti alan Darüşşafaka, maç fazlasıyla bulunduğu liderlik koltuğuna TOFAŞ deplasmanında aldığı mağlubiyetle veda etti ve ikinci sıraya geriledi. Bir diğer BCL temsilcimiz TOFAŞ ise aldığı bu galibiyet ile yedinci sıradaki yerini korudu.

Ligin üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Pınar Karşıyaka, evinde Anadolu Efes’i mağlup ederek, üçüncü sıradaki yerini korudu. Turkish Airlines EuroLeague’deki temsilcimiz Anadolu Efes ise, hafta içi kazandığı erteleme maçının sayesinde bir maç eksiği olmasına rağmen bir sıra yükselerek beşinci sıraya yükseldi.

BSL’de puan durumu:

  1. Fenerbahçe Beko (15G, 3M)
  2. Darüşşafaka (13G, 5M)
  3. Pınar Karşıyaka (12G, 6M)
  4. Gaziantep Basketbol (12G, 6M)
  5. Anadolu Efes (13G, 4M)
  6. Galatasaray Nef (12G, 6M)
  7. TOFAŞ (11G, 7M)
  8. Bahçeşehir Koleji (10G, 8M)
  9. Türk Telekom (7G, 11M)
  10. Beşiktaş Icrypex (8G, 8M)
  11. Frutti Extra Bursaspor (8G, 8M)
  12. Semt77 Yalovaspor (5G, 12M)
  13. Yukatel Merkezefendi Belediye (5G, 12M)
  14. HDI Sigorta Afyon Belediye (3G, 15M)
  15. Büyükçekmece Basketbol (3G, 15M)
  16. Aliağa Petkim (3G, 14M)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler