#NBA’de gecenin toplu sonuçları ve maç özetleri | VIDEO

NBA, dün gece birbirinden keyifli maçlar ile hız kesmeden devam ediyor.

Salı gecesi birbirinden keyifli ve büyük rekabete sahne olan üç maça ev sahipliği yaptı. Gecenin maçında yılları eskitemediği rekabette Los Angeles Lakers ile Boston Celtics karşı karşıya geldi.

Sezonun başından beri bir türlü sağlıklı olamayan Lakers, LeBron James’in de dönmesiyle sonunda hedefledikleri oyun gücüne kavuştu. Celtics cephesinde takımın bir başka All-star potansiyelli oyuncusu Jaylen Brown olmayınca maç çok da hedeflendiği gibi yakın gitmedi ve Lakers rahat bir galibiyet aldı.

Gecenin en zevkli maçında ise Luka Doncic’in merkezinde olduğu Dallas ile NBA’nin mutlak favorilerinden Brooklyn Nets son topa giden harika bir maç oynadı. Sezonun başından beri eleştirilerin hedefi olan James Harden, kendi standartlarını yakaladı ve takımını galibiyete taşıdı. Dallas Mavericks, iyi oynayıp kaybettiği maçlara bir yenisini daha ekledi.

Gecenin son maçında ise geçtiğimiz sezonki başarının tesadüf olmadığını kanıtlamaya çalışan New York Knicks, bu sezonu yeniden yapılanmaya ayıran San Antonio Spurs ile karşılaştı. RJ Barret ve Mitchell Robinson’un yıldızlaştığı maçta New York ekibi, sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Gecenin toplu sonuçları:

  • Los Angeles Lakers 117-102 Boston Celtics
  • Dallas Mavericks 99-102 Brooklyn Nets
  • San Antonio Spurs 109-121 New York Knicks
Geri1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler