Sasha Djordjevic: ”Melih bugün çok özel bir performans ortaya koydu”

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sasha Djordjevic, Gaziantep Basketbol galibiyeti sonrası mikrofonlara konuştu.

Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi‘nin altıncı haftasında Gaziantep Basketbol’u sahasında konuk etti. Melih Mahmutoğlu ile Jan Vesely’nin yıldızlaştığı maçta sarı lacivertliler, rakip potaya 102 sayı yolladı.

Antep temsilcisini 102-80 yendikleri karşılaşmanın ardından Koç Sasha Djordjevic maç sonu açıklamalarında bulundu.

”Doğru kararlar veremedik. İlk çeyrekte böyle maçlar için gereken eforu ortaya koyamadık. Onlar (rakip) haftada bir kez oynuyorlar. Bu açıdan biz tabii ki enerji anlamında onların gerisindeyiz. İlk bölümden itibaren çok iyi bir enerji ortaya koydular. İlk çeyrek performansımızın kabul edilemez olduğunu konuştuk. Bu şekilde basketbol oynayarak kazanamayız demiştik. Bir reaksiyon bekliyorduk ve bençten gelen oyuncular sağladı bunu. İsmet gibi kenardan gelen oyuncular, aynı şekilde Guduric bu enerjiyi verdi, maç değiştiren isimler bunlar. Melih bugün çok özel bir performans ortaya koydu. Güzel bir performanstı, iyi bir galibiyetti.

Üç çeyrekte ortaya koyduğumuz performans, basketbol açısından doğru bir performanstı. Maalesef çok fazla idman yapabilecek vaktimiz yok. Birbirimizi maçlarda tanıyabiliyor, maçlarda bazı alışkanlıklar kazanabiliyoruz. Herkesin hazır olmasını ummak durumundayız.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler