Lakers Butler ve Monroe’ya göz dikti

Ligin en kötü derecelerinden birine sahip olan Los Angeles Lakers için önümüzdeki free-agent dönemi çok kritik önem taşıyor. Kobe Bryant’ın muhtemel son senesi için iyi bir takım yaratma uğraşında olan Mitch Kupchak gözünü gözde free-agentlara dikmiş durumda.

USA Today’den Sam Amick ve Jeff Zillgitt’in raporlarına göre Lakers sene sonunda Butler’a maksimum kontrat götüreye hazırlanıyor. Bu sene yaptığı çıkışla herkesin dikkatini üzerine çeken ve all-star olması beklenen Jimmy Butler 20,6 sayı 6 ribaund ve 3,3 asist ortalamalarıyla oynuyor.  Sene sonunda kısıtlı serbest oyuncu durumuna gelecek Butler’ı Bulls’un da elinde tutmak istediği biliniyor.

Lakers için hedefteki diğer isim Pistons’ın uzunu Greg Monroe. Monroe, Josh Smith’in ayrılmasından sonra Pistons’ın yükselişinde önemli bir rol alıyor. Sene sonu önemli bir kontrat almasına kesin gözüyle bakılan Monroe’nun takipçisi çok. Lakers’tan başka New York Knicks ve Atlanta Hawks’ın da Monroe’yu takip ettiği söylentiler arasında.

Kulüp sahibi Jim Buss 3 senelik bir şampiyonluk rotası çizmiş durumda. Rookie Julius Randle dışında pek fazla gelecek vaadeden oyuncusu bulunmayan Lakers, önümüzdeki senelerde transfer piyasasının en aktif oyuncularından biri olacak gibi gözüküyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler