Lokman Hekim Fethiye Belediyespor çok kritik bir galibiyet aldı! #BSL

ING Bank Basketbol Süper Ligi’nin 24. haftasında Aliağa Petkimspor evinde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Ligde kalma adına çok kritik bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı Fethiye Belediyespor rakibi karşısında 69-79 galip ayrılmayı başardı ve çok önemli bir galibiyet aldı.

Karşılaşmanın ilk çeyreği karşılıklı basketler ile geçerken deplasman ekibi Fethiye ilk çeyreği 16-17 önde kapattı. İkinci çeyrekte Ricky Ledo ve Alfonzo Johnson ile sayılar bulan ekip farkı 5 sayıya çıkarttı ve soyunma odasına 29-34 üstün girdi.

Üçüncü çeyreğe Aliağa Petkim takım halinde bulduğu sayılar ile başlarken farkı kapattı ve son çeyreğe bir sayı farkla 53-52 önde girdi.

Son çeyrekte ise Ledo fırtınası vardı. Art arda bulduğu sayılar ile takımını skorda öne geçiren oyuncu Lokman Hekim Belediyespor’a maçı 69-79 kazandırmayı başardı.

Maçın en skorer ismi 37 dakika sahada kalan ve 8-19 saha içi isabetiyle 30 sayı bulan Ricky Ledo oldu. Takımının maçı kazanmasında önemli bir rol oynayan Ledo bu performansının yanına 6 ribaund ve 1 asist ekledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler