Fenerbahçe Beko deplasmanda OGM Ormanspor’u geçti #BSL

ING Bank Basketbol Süper Ligi’nin 16. haftasında Fenerbahçe Beko deplasmanda OGM Ormanspor ile karşı karşıya geldi. 

Mücadeleye Ahmet Düverioğlu’nun basketleriyle başlayan Sarı Lacivertli ekip Danilo Barthel’in sayılarıyla farkı yedi sayıya çıkarttı ve skoru 5-12 yaptı. İlerleyen dakikalarda takım halinde sayılar bularak maça ortak olan OGM Ormanspor skorda eşitliği sağladı ve takımlar ilk çeyreği 21-21 eşitlik ile tamamladı.

İkinci çeyreğe Marko Guduric’in basketleriyle başlayan Fenerbahçe karşısında Standon Kidd ile sayılar bulan ev sahibi ekip farkın açılmasını engel olsa da soyunma odasına 34-38 geride girdi.

Üçüncü çeyrek Edgaras Ulanovas’ın basketiyle açılırken Ormanspor, Elmedin Kikanovic’ten bulduğu sayılar ile aradaki takibini sürdürdü. Son derece başa baş bir oyunun oynadığını üçüncü çeyreği Fenerbahçe Beko 49-54 önde kapatmasını bildi.

Maçın karar çeyreği diğer üç çeyrekten daha çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. Maç boyunca oyunu geride götüren ev sahibi ekip OGM Ormanspor, Erol Can Çinko ve Elmedin Kikanovic’ten bulduğu basketler ile maçta ilk kez öne geçmeyi başardı. (59-56) Bu dakikanın ardından takım halinde bulduğu sayılar ile tekrar öne geçmeyi başaran Fenerbahçe Beko son bölümde rakibinin art arda isabetsiz atışlarının ardından farkı da açtı ve sahadan 63-72 galip ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler