Afyon Belediyespor, Francisco Cruz önderliğinde evinde kazandı #BSL

ING Basketbol Süper Ligi‘nde yedinci haftanın kapanışını HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile Büyükçekmece Basketbol yaptı.

BSL’de yedinci hafta kapanış maçında HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile Büyükçekmece Basketbol sahne aldı. İlk yarısı başa baş geçen mücadeleden yüzü gülere ayrılan taraf 79 – 74 skorla ev sahibi takım Afyon Belediyespor oldu.

Soyunma odasından iyi bir şekilde dönen Afyon Belediyespor, üçüncü çeyrekte rakibini 12 sayıda tutarak potaya 25 sayı gönderdi. Son 10 dakikalık bölüme 12 sayılık bir avantajla girdi. 67 – 55 noktalanan üçüncü periyodun ardından Büyükçekmece Basketbol, etkili hücumlarla aradaki farkı iki sayıya kadar indirmeyi başardı. Francisco Cruz önderliğinde kalan dakikalarda hata yapmayan Afyon Belediyespor, mücadeleyi 79 – 74 skorla kazandı ve üst üste ikinci galibiyetine uzandı.

Maçın en değerli oyuncusu 31 sayı, 5 ribaund, 6 asist ile Francisco Cruz olurken; rakip takımda en skorer isim kaydettiği 24 sayı ile Matt Farrell oldu.

Çeyrek skorları:

  1. çeyrek: 21 – 19
  2. çeyrek: 42 – 43
  3. çeyrek: 67 – 55
  4. çeyrek: 79 – 74

Bu sonuçla beraber Afyon temsilcisi ligdeki dördüncü galibiyetini alırken; Büyükçekmece Basketbol ise iki galibiyette kaldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler