Ergin Ataman: “Daha net bir galibiyet almamız gerekirdi” #BSL

ING Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı Beşiktaş derbisinde galip gelen Anadolu Efes’te Koç Ergin Ataman, galibiyetin ardından konuştu.

Shane Larkin’in durumunu aktaran Ergin Ataman, sıkıntıları olduğunu belirtti ve iyi oyun oynayamadıklarından yakındı.

Ataman’ın açıklamaları şöyle:

“Galip gelmek önemli ama çok sıkıntımız var. İyi basketbol oynayamıyoruz. Bu akşam Sertaç’ın olmaması da bizi normal düzenin dışına itti ama kalan oyuncuların daha ciddiye alarak, tempolu oynaması gerektiği açık. Tabii Beşiktaş genç bir takım, düşük bütçelerle kurulmuş bir kadro. Daha net bir galibiyet almamız gerekiyordu ama iyi basketbol oynamadık. Cuma akşamı Olympiacos deplasmanımız var, sıkıntılarımızı giderip orada normal oyunumuzu oynamaya çalışacağız.

Bu akşam Shane Larkin Türkiye’ye geldi. Yarın sağlık muayenesinden geçecek, onun da durumuna bakacağız ve oynayabilecek durumdaysa onu da oynatmak istiyoruz. Çünkü ona ihtiyacımız var şu anda. Çok sakatımız var… Doğuş sakat, Tolga sakat, Sertaç’ta sıkıntı var… Simon sakat, Anderson da sakat. Onun için istediğimiz kadroyu kuramıyor ve iyi oynamıyoruz. Bu akşamki oyundan da hiçbir şekilde memnun değilim.”


Kaynak: Tivibu Spor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler