Erick Neal imzasını attı, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor tarihinde ilk kez kazandı #BSL

ING Basketbol Süper Ligi’nin dördüncü haftasında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’a konuk olan Galatasaray, mücadeleden 91-82 mağlup ayrıldı.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ilk beşi: Erick Neal – Rashad Cook – Branden Frazier – Barış Hersek – Malik Abu

Galatasaray ilk beşi: Alex Hamilton – Daryl Macon – Yiğit Arslan – Brock Motum – Ragıp Berke Atar

Maça rahat ve hızlı başlayan Galatasaray, rakibinin kıpırdanmasını pek önleyemese de ilk çeyreği 21-25 önde tamamladı. İkinci çeyrekte oyuna ağırlığını koyan ve farkı açan sarı kırmızılı ekip soyunma odasına 32-41 önde gitti.

İkinci yarıya agresif savunmayla başlayan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, bu agresif savunmasını akıcı hücumuyla birleştirdi ve maça ortak oldu. Nefis bir üçüncü çeyrek çıkaran ev sahibi ekip, farkı eritti ve karar çeyreğine 64-67’lik skorla gidildi. Karar çeyreğinde etkili oyununu sürdüren Fethiye ekibi, yedi sayı geriye düşse de maçı kazanma arzusunu sahaya yansıttı ve Erick Neal liderliğinde maçı uzattı.

Neal, normal süresi 82-82’lik skorla biten maçın uzatma çeyreğine damga vurmaya devam etti. Üst üste beş sayı bularak farkı açan ev sahibi ekip, savunmada da rakibini yanlış tercihlere zorladı ve mücadeleden 91-82 galip ayrıldı. Akdeniz ekibi, bu galibiyetiyle kulüp tarihindeki ilk BSL galibiyetini aldı.

İstatistik verilerine ulaşmak için tıklayınız


1 Yorum

  1. En üst başlık, Lokman Hekim Fethiye Basketbol ilk kez kazanıyor yazarken, alt başlık Galatasaray ‘ın galip ayrıldı başlığı var. Her ne kadar sonucu bilsemde, burada galip gelen kim? Bu nasıl çelişkidir? Anlatmak istenen nedir? Bu nasıl bir Türkçedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler