Türk Telekom, Kamar Baldwin’i kadrosuna kattı #BasketballCL

Basketbol Şampiyonlar Ligi temsilcilerimizden Türk Telekom, 22 yaşındaki Birleşik Amerikalı oyun kurucu Kamar Baldwin’i kadrosuna kattı.

Önümüzdeki sezon Darüşşafaka Tekfen, Filou Oostende, Hapoel Jerusalem, Happy Casa Brindisi, Limoges CSP ve San Pablo Burgos ile aynı grupta yer alacak olan Türk Telekom, dış transferde bir hamle daha yaptı. Başkent ekibi, geride bıraktığımız sezonu NCAA ekiplerinde Butler University’de tamamlayan 22 yaşındaki oyun kurucu Kamar Baldwin ile anlaşma sağladı.

Koç Burak Gören ile devam etme kararı alan temsilcimiz, yaz transfer dönemini hızlı geçiren ekiplerden biri oldu. Muhammed Baygül ile sözleşme yenileyip Samet Geyik, Can Korkmaz, Erdi Gülaslan ve Göktuğ Baş’ı kadrosuna katan Türk Telekom, alternatifli bir yerli iskeleti oluşturdu.

Yabancı rotasyonuna da önemli hamleler yapan Ankara ekibi, NBA patentli Sam Dekker ve Tyler Ennis’i, TD Systems Baskonia’dan da Michael Eric’i kadrosuna kattı.

2019-20 sezonunda NCAA’de 31 maça çıkan Baldwin, bu süreçte 16.2 sayı, 4.6 ribaund, 3.3 asist ve %33.1 üç sayı yüzdesiyle mücadele etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler