Igor Kokoskov: “Zeljko Obradovic en büyük mentörüm” #EuroLeague

Fenerbahçe Beko’nun yeni koçu Igor Kokoskov, havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve Zeljko Obradovic hakkında da konuştu.

Geçtiğimiz dakikalarda İstanbul’a gelen Koç Igor Kokoskov, havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gelen soru üzerine Fenerbahçe Beko’nun eski koçu Zeljko Obradovic hakkında da konuşan Kokoskov, duayen basketbol adamı hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Fenerbahçe hakkında Zoc’tan bilgi aldığını söyleyen Kokoskov, şu ifadeleri kullandı:

“Buraya geliş sürecimde Zeljko Obradovic ile hep konuştuk. Benim çok iyi arkadaşım ve basketbol konusunda da en büyük mentörümdür. Basketbol ile ilgili çok konuştuk, birlikte burası ile ilgili fikirler ürettik. Her zaman bana buranın organizasyon olarak, kulüp olarak ne kadar muhteşem bir yer olduğunu anlatmıştır.”


Kaynak: Tivibu Spor

1 Yorum

  1. İgor Kokoskov yeni bir basketbol sahnesine çıkıyor.Fenerbahçe Beko organizasyonunda görev alması tabiiki tüm tecrübesine rağmen bir ilk oluyor.Euroleague’de ilk defa ve yenilenmiş bir kadro ile görev alacak.Bu sezonun onun için kolay olmayacağını değerlendiriyorum.Uzun yıllarını ABD’de geçirmiş olan birisi için Türkiye çok değişik bir kültür.Ancak avantajları;Gerardini gibi çok kaliteli ve altı yıldır Türkiye’de olan bir genel menejere,Erdem Can gibi EL’i ve TBL’yi iyi tanıyan iyi bir yardımcıya,uzun yıllardır Avrupa’da oynayan oyunculara ve takımını sürekli destekleyen taraftarlara ve desteğini sürekli tutan bir yönetim sahip olacak.Ne kadar başarılı ve deneyimli olursa olsun her şeyin bir ilki vardır.Bu nedenle 2020-2021 sezonunda EL’de playoff başarı sayılmalıdır.TBL’de ise kadrosunu bozmayan Anadolu Efes ve KSK Pınar,Telekom,iyi transferlerle sezona giren Bahçeşehir Koleji,TOFAŞ,Furutti Bursaspor Kokoskov’un önemli rakipleri olacaktır.Kendisine hoş geldin diyor başarılı bir sezon diliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler