Nevriye Yılmaz, Galatasaray Doğa Sigorta’da bireysel gelişim koçu olarak çalışacak

Kadın basketbolunun Türkiye ve Avrupa’daki en önemli isimlerinden Nevriye Yılmaz, Basketfaul’ün haberine göre Galatasaray Doğa Sigorta’da bireysel gelişim koçu olarak çalışacak.

Halihazırda Galatasaray Genç Kadın Basketbol Takımının başantrenörlüğünü yapan ve buradaki görevine devam edecek olan Nevriye Yılmaz, Galatasaray Doğa Sigorta’daki görevinde bençte yer almayacak. Takımın tüm antrenmanlara katılacak Nevriye Yılmaz’ın bu görevdeki ilk sorumluluğu uzun oyuncuların gelişimine yönelik bireysel çalışmaları programlamak ve yönetmek olacak.

Kariyerinde bir EuroLeague, 10 Türkiye ligi, dört Türkiye kupası ve iki Cumhurbaşkanlığı kupası şampiyonlukları bulunan Yılmaz Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımıyla da EuroBasket 2011’de gümüş, EuroBasket 2013’te bronz madalya kazanma başarısı göstermişti. Başarılı pota altı oyuncusu EuroBasket 2011’de şampiyonanın en iyi beşine seçilmişti.

Yılmaz, Türkiye A Milli Kadın Basketbol Milli Takımıyla 2012 Londra ve 2016 Rio Yaz Olimpiyat Oyunlarında da boy göstermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler