Danny Green son sözü söyledi, Toronto Raptors 14. galibiyetine uzandı! | VIDEO

NBA’de bu sabaha karşı Orlando Magic’e konuk olan Toronto Raptors, mücadeleden son saniye basketiyle 93 – 91 galip ayrılan taraf oldu.

İlk yarısını Toronto Raptors’ın önde götürdüğü maçta Orlando Magic, ikinci devreye fırtına gibi başlayarak aradaki 10 sayılık kısa sürede eritti ve Evan Fournier’ın üçlüğüyle mücadelede öne geçmeyi başardı. 38/26 sayı üstünlüğü kuran ev sahibi takım, final periyoduna iki sayılık avantajla 75 – 73 önde girdi. Üçüncü periyotta her şey aleyhine işleyen Toronto Raptors, son çeyrekte toparlanarak etkili hücum yapmaya başladı. Henüz maçı kazandıracağından bi haber olan Danny Green’in üçlüğüyle yeniden öne geçen Toronto Raptors’ta maçın bitimine saliseler kala top yeniden Danny Green ile buluştu ve maçı kazandıran basketin sonunda konuk takım mücadeleyi 93 – 91 skorla kazandı.

Kawhi Leonard geceyi 18 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 1 top çalma ile tamamlayarak Toronto Raptors’ta öne çıkan isim olurken, rakip takımda Evan Fournier’ın 27 sayı, 3 ribaund, 4 asistlik çabası galibiyet için yeterli olmadı. Maçı takımına kazandıran Danny Green’in istatistikleri ise şöyle: 13 sayı, 3 ribaund, 1 top çalma, 1 blok.

Çeyrek skorları:

  1. çeyrek: 17 – 29
  2. çeyrek: 37 – 47
  3. çeyrek: 75 – 73
  4. çeyrek: 91 – 93

Orlando Magic – Toronto Raptors karşılaşmasının bireysel istatistiklerine buradan ulaşabilirsiniz.


  • Video: MLG Highlights YouTube kanalı

İlgili Haberler