Itoudis’e Göre CSKA İyi Yolda

5

Gloria Sports Arena organizatörlüğünde Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenen Gloria Cup’ta dün Kızılyıldız Telekom’u 77 – 72 yenmeyi başaran CSKA Moskova’da baş antrenör Dimitris Itoudis, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında oynadıkları son beş hazırlık maçına göre gelişme gördüğünü ifade etti.

Gloria Cup organizasyonu ve takımının durumu hakkında konuşan başarılı çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı:

“Son 5 maçla bu maçı değerlendirdiğimizde gelişme açıkça belli. Uzun bir kamp döneminden çıktık. Yunanistan’da bir kamp yaptık. Buraya gelmeden önce 3 maç oynadık. Çalışmaya devam ediyoruz. Belli periyotlarda iyi ribaund alıp, iyi savunma yaptığımızda pozisyonları bulduk. Bu zorlu turnuvada iki maç daha oynayacağız. Hangi seviyede olduğumuzu daha net bir şekilde görebileceğiz”

Kızılyıldız Telekom Başantrenörü Dejan Radonjic ise daha fazla çalışmaları gerektiğini belirterek, bugün oynayacakları Fenerbahçe Ülker karşılaşmasına da değinmeyi ihmal etmedi.

“Birkaç gün önce tam takım olarak antrenman yapmaya başladık. Sistemimizi oturtmamız, çalışmamız gerekiyor. Her idmanda çok çalışmalıyız. Çalışarak takımın seviyesini belli bir noktaya getirebiliriz. Yarınki Fenerbahçe Ülker maçı için ribaundlarda dikkatli olmalı, onlardan daha fazla ribaund almalıyız. Serbest atışlarda daha başarılı olmalıyız. Bir sonraki maçı kazanabilmek adına daha fazla çalışmalıyız”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler