Ivkovic: Genç ve Yeni Bir Takımız

Dusan IVKOVIC (Serbia)

Gloria Sports Arena tarafından organize edilen Gloria Cup hazırlık turnuvasının ilk maçında Olympiakos’a 79 – 73 kaybeden Anadolu Efes’te tecrübeli çalıştırıcı Dusan Ivkovic, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Avrupa’da şu zaman diliminde görülebilecek en iyi hazırlık turnuvasında mücadele ettiklerini ifade eden Dusan Ivkovic, Olympiakos karşılaşması hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Genç ve yeni bir takımız. Birçok oyuncu aramıza yeni katıldı. Özellikle savunmada, istediğimiz seviyeye ulaşamadık. İlk yarıda, rakip oyuna ağırlığını koydu. 3. periyotta, maç için savaşmaya başladık. Olympiakos gibi bir takıma karşı yeterli tecrübemiz yoktu. Yaptığımız 16 top kaybı, çok fazlaydı. Gerekli dersleri çıkarmalı ve sonraki maçlarda daha iyi oynamalıyız. Umarım yarın Unicaja Malaga karşısında daha iyi oluruz”

Üç numaralı pozisyonda hayli önemli iki oyuncusunun sakat olduğunu belirten Olympiakos baş antrenörü Bartzokas ise karşılaşmanın tamamında bu konuya çözüm üretmekte zorlandıklarını dile getirdi. Bartzokas’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Rotasyonda bunun çözümlerini arayacağız. 4. periyot, takımım adına iyi geçmedi, 8 top kaybı yaptık. Genel olarak oyundan memnunum. Anadolu Efes, öncelikle çok iyi bir antrenöre sahip ve iyi oyuncuları da var. Hücumda ve savunmada daha iyi çözümler bulmaya çalışacağız. Anadolu Efes’e de başarılar diliyorum”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler