CSKA İkinci Yarıda Açıldı

 

4

Gloria Sports Arena tarafından Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenen hazırlık turnuvası Gloria Cup’ta günün ikinci ve son karşılaşması CSKA Moskova ile Kızılyıldız Telekom arasında oynandı. CSKA, ilk yarısını geride kapattığı mücadeleyi, ikinci yarıdaki etkileyici performansıyla 77 – 72 kazanmayı başardı.

CSKA Moskova’da yaz transfer döneminde Galatasaray Liv Hospital’den transfer edilen Manuchar Markoıshvili müthiş performansıyla ön plana çıkarken başarılı basketbolcu karşılaşmayı 19 sayı, 8 ribaund 7 asist ile tamamlamayı başardı. Manuchar dışında CSKA’da oyuna katkı yapan diğer isimler Milos Teodosic, Vitaly Fridzon ve Aaron Jackson oldu. Milos Teodosic; 13 sayı, 8 asist, Vitaly Fridzon;11 sayı, 2 asist, Aaron Jackson da 12 sayı 4 asistlik performanslar ortaya koydu.

Özellikle ilk yarıda tempolu ve enerjik bir basketbolu parkeye yansıtmayı başaran Kızılyıldız Telekom’da ise Boban Marjanovic 12 sayı, 6 ribaund ile mücadele ederken Marcus Williams da 15 sayı 6 asist 3 ribaundluk etkileyici bir performans sergiledi.

Çeyrek Skorları:

13 – 23 (Kızılyıldız Telekom)

21 – 12 (CSKA Moskova)

25 – 16 (CSKA Moskova)

18 – 21 (Kızılyıldız Telekom)

Kızılyıldız Telekom, yarın temsilcimiz Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak ve saat 20.15’te başlayacak mücadele TRTSpor’dan canlı yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler