Bahçeşehir Koleji, BSL’ye katılımın sinyallerini verdi!

Geride bıraktığımız sezonda Türkiye Basketbol Ligi’nde başarılı bir performans ortaya koyan Bahçeşehir Koleji, Basketbol Süper Ligi’ne katılım sinyallerini verdi.

Bahçeşehir Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Oytun Özer’in kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Nihayet Basketbol Süper Ligi’ndeyiz, emeği geçen herkese teşekkürler.” ifadelerine yer vererek Eskişehir Basket’in ani ve beklenmedik bir karar neticesinde BSL’de bıraktığı boşluğu Bahçeşehir Koleji olarak dolduracaklarının sinyallerini verdi.

Geçtiğimiz yaz Acıbadem Üniversitesi’nin haklarını alarak Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan ve iddialı bir kadro kurarak yola çıkan Bahçeşehir Koleji, TBL’de final oynama başarısı göstermiş ancak Afyon Belediyespor’a final serisinde kaybederek BSL’ye yükselme şansını yitirmişti.

Eskişehir Basket’in dün yaptığı açıklama ile Basketbol Süper Ligi’nden çekilmesinin ardından ligde doğan takım boşluğunu da kurallar gereği bir alt ligdeki playoff müsabakalarında final oynama başarısı gösteren ekip dolduruyor ve bu hak, önümüzdeki sezon için Bahçeşehir Koleji‘nin olacak.

Bahçeşehir Koleji, önümüzdeki sezon için kadrosunu büyük ölçüde kurmuştu.


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler