David Blatt: “#EuroCup şampiyonluğundan sonra aynı seviyede oynamıyorduk” | #BSL

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 28. haftasında Anadolu Efes’i 79-67 mağlup eden Darüşşafaka’da Koç David Blatt, maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“Maçtan önce söylediklerimin hala arkasındayım. Anadolu Efes uzun süredir etkili bir basketbol oynuyor ve bunu bir kez daha gösterdiler. Ergin Ataman, bu takımda her zaman harika işler çıkartıyor. Biz bu maça rekabet edebilmek için geldik. Bugün de gayet iyi bir oyun ortaya koyduk. Şampiyonluktan sonra aynı seviyede oynamıyorduk. Bugün tekrar kendi seviyemize çıkabileceğimiz bir oyun çıkardık. Şu an için mutluyum. Bu iyi bir şey.”

“Bunu uzun süredir söylüyorum. Kartal, üst düzey bir oyun oyuncu olabilir. Sağlam bir karakteri var. Çok akıllı bir oyuncu. Rekabetçi bir oyuncu ve şut da sokabiliyor. Eğer bu saydığım özelliklere sahipseniz her yerde oynayabilirsiniz.”

Daçka’da günün etkili ismi Kartal Özmızrak’ın sözleri ise şu şekilde: “Playoff etabındaki olası rakibimize karşı iyi bir oyun sergilediğimiz için mutluyuz. Efes’in ligimizin en iyi takımlarında bir tanesi. Kazandığımız için mutluyuz. Şimdi önümüze bakacağız. Gösterdiğim üç sayı performanstan dolayı da mutluyum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler