Melih Mahmutoğlu: ”Taraftarımızdan maç seçmemelerini rica ediyoruz”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Doğuş evinde karşılaştığı Muratbey Uşak karşısında sahadan 89-73 galip ayrılırken maç sonu Kaptan Melih Mahmutoğlu açıklamalarda bulundu.

Yeni bir galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyleyen Mahmutoğlu son zamanlarda boş kalan tribünler hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Melih Mahmutoğlu: ”Bütün maç kontrol bizdeydi. Tabii ki maç içerisinde zorlu zamanlar geçebiliyor. Zorlu bir deplasman mağlubiyeti sonrasında buraya geldik. Uşak da zorlu bir süreçten geçiyor umarım toparlayabilirler. Bu galibiyetle beraber özellikle EuroLeague’de tekrar galibiyet serisine başlamamız gerekiyor.” dedi.

Taraftarlar hakkında konuşan Mahmutoğlu: ”Madrid maçından şüphemiz yok çünkü o maç tamamen dolu olacaktır. Ancak biz seyircimizi geri istiyoruz. Bugün belki böyle boş oldu ancak burası çoşkulu olduğunda neler olduğunu tüm dünya biliyor. Onlardan ricamız gelip desteklesinler ve maç seçmesinler. Biz taraftarlarımız ile daha çoşkuluyuz. Ben buradan takım kaptan olarak seyircimizi maça davet ediyorum. Taraftarımızdan eski Ülker Arena performansını istiyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler