Xavi Pascual: “Anadolu Efes sezonun en iyi günlerini yaşıyor”

Turkish Airlines EuroLeague’de bu akşam 20.00’de temsilcimiz Anadolu Efes, Yunan dev Panathianikos ile kozlarını paylaşacak!

Beklenen karşılaşma öncesinde yeşil beyazlı ekibin başantrenörü Xavi Pascual da mücadeleye dair bazı açıklamalarda bulundu. Anadolu Efes’in en formda dönemleri olduğunu ve onun önemli silahlara sahip olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı:

“Bu yarış içerisinde gördük ki bir takım ligdeki diğer tüm takımların kaderini değiştirebiliyor. Baskonia son anda önümüze geçip bizi mağlup etti. Aynı şekilde Anadolu Efes de Barcelona ve Maccabi karşısındakritik galibiyetler aldı. Bu maçlar hep birbirini takip eder. Bu yüzden en üst seviyedeyseniz en önemli nokta kaybettiğiniz maç üzerine mümkün olduğunca erken bir galibiyet alabilmektir. Anadolu Efes, sezonun en formda günlerini geçiriyor. Pota altında Dunston ve Stimac, yayın gerisinde Ledo ve Simmons gibi isimlere sahipler. Savunmada gerçekten çok iyiler ve iyi bir koç tarafından yönetiliyorlar. Onlarla olan mücadelelerimiz hep başa baş geçmişti, bugün de öyle olmasını bekliyorum.”


Kaynak  | EuroLeague resmi internet sitesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler