Volkswagen Arena’da Türk derbisi! Daçka’nın konuğu Galatasaray Odeabank #DDIGSO

Darüşşafaka Doğuş, EuroLeague’de Play-off için son kozlarını oynuyor. Normal sezonun bitimine üç hafta kala puan sıralamasında yedinci sırada Anadolu Efes ve sekizinci sırada yer alan Kızılyıldız’ın iki puan gerisinde kalan Daçka, kendi maçlarını kazanmanın yanı sıra rakiplerinin de kaybetmesini bekleyecek. 

Daçka, önce kendi maçlarını kazanmaya odaklanacak ve ilk sınavı ise bu akşam Galatasaray Odeabank karşısında verecek. Daçka bu maçı kazanarak son iki haftaya Play-off umuduyla girmek istiyor. Darüşşafaka Doğuş, dün akşamki CSKA maçı sonrası Moskova’da hafif bir rejenerasyon idmanı yapıp İstanbul’a dönüş yoluna koyuldu. Takımda sakatlıkları süren kaptan Ender ve Slaughter dışında eksik oyuncu yok. 

İki takım, bu sezon daha önce üç kez karşı karşıya geldi. EuroLeague’deki ilk maçı Galatasaray, 85 – 81 kazanırken; Basketbol Süper Ligi’nde Daçka, rakibini deplasmanda 15 sayı farkla 87 – 72 mağlup etmişti. Geçen ay Ankara’da oynanan Türkiye Kupası maçında ise son gülen, 77 – 71’lik skorla yine sarı kırmızılılar olmuştu. 

Play-off umudunu haftalar önce yitiren Galatasaray Odeabank ise üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. 27. hafta karşılaşmasında da sahasında Uniks Kazan’ı yenen Galatasaray, son altı maçta dört galibiyet alarak EuroLeague’de son sıralardan kurtuldu. Galatasaray Odebank halen 10 galibiyet ve 17 mağlubiyetle 11’inci sırada yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler