David Blatt: ”Bugün günlerden Pazar ve ben mutsuz hissetmek istemiyorum.”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 11. haftasında Darüşşafaka Doğuş evinde ağırladığı Pınar Karşıyaka’yı 13 sayı farkla 87-74 mağlup ederken maç sonunda David Blatt samimi açıklamalarda bulundu.

THY Euroleague maçlarının ardından burada da çok zorlu maçlar oynadıklarını söyleyen Blatt takımının son çeyrekte 30 sayı yemesinden dolayı hiç mutlu değil.

David Blatt: ”Euroleague maçlarından sonra ligde bizi oldukça zor maçlar bekliyor ve özellikle Türkiye Ligi’nde çok zor maçlar oynadığımızı söylemeliyim, her hafta çok sıkı takımlarla mücadele ediyoruz. Bu maçta üç çeyrek boyunca oyuna doğru yaklaştık ve oyun anlayışımızı iyi sergiledik. İyi bir hücum gücü olan bir takımı 43 sayıda tutmayı başardık. Buna rağmen son çeyrekte 30 sayı atmalarına izin verdik, bu da oyuna bakış açımızın değiştiğini gösteriyor ki bu hiç de iyi bir şey değil. Bu yüzden de biraz hayal kırıklığına uğradığımı ve mutsuz olduğumu söylemek istiyorum. Oysa ki bugün günlerden Pazar ve hayal kırıklığına uğramış, mutsuz hissetmek istemiyorum. Bir basketbol koçunun hayatı işte böyle, şimdi daha iyi anlıyorsunuz. Siz yazıp geçeceksiniz ancak ben eve gidip acı çekmeye devam edeceğim.” dedi.

Takımının ribaund performansını da değerlendiren tecrübeli koç: ”Ligde en iyi ribaund alan takım olsak da EuroLeague’de en iyi ribaund alan takım biz olmadığımız için bu hiçbir şey ifade etmiyor.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler