Anadolu Efes, hazırlık maçında Banvit’i de yenerek ikide iki yaptı

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Anadolu Efes, bir diğer Spor Toto Basketbol Ligi ekibi Banvit ile bu akşam kozlarını paylaştı. Efes, karşılaşmayı 87-71 kazandı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Efes, yeni transferi Deshaun Thomas’ın skorer oyunu sayesinde ilk on dakikayı 21-15 önde geçti. İkinci çeyrekte toparlanan Banvit, çeyrek sonunda aradaki bu farkı eritmeyi bildi ve devre arasına sadece bir sayıyla geride girdi (39-38).

İkinci yarıyla birlikte maça ağırlığını koyan Efes, Banvit önündeki avantajını artırdı ve Cedi Osman’ın da Thomas’a eşlik etmesiyle son on dakikaya 69-53 üstün girdi. Aradaki farkın da etkisiyle rahat bir oyun ortaya koyan Efes, rakibinin kendisine çok fazla yaklaşmasını engelleyerek sahadan 87-71 galip ayrıldı.

Maçın yıldızı yaklaşık 25 dakika sahada kalıp 5/9 üçlük isabetiyle 21 sayı-4 ribaund-1 asist-1 top çalma üreten Deshaun Thomas oldu. Cedi Osman ise 27 dakikada 8/12 saha içi isabetiyle 20 sayı-6 ribaund-3 top çalma kaydederek galibiyette önemli pay sahibiydi.

Banvit cephesinde ise bir başka yeni transfer Damian Kulig’in 18 sayı-6 ribaundluk performansı yenilgiyi önleyemedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler