Heurtel: ”Parker’ın oynamadığı maçta üç sayı farkla kaybettiğimizi gördük”

2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nda gruptaki son maçlarına çıkan Amerika Birleşik Devletleri ile Fransa, heyecan verici bir mücadele ortaya koydular. Amerika, rakibi Fransa’yı 100 – 97 skorla mağlup ederek gruptaki namağlup durumunu sürdürmeyi başardı.

Turnuvanın favorisi gösterilen Amerika’yı zorlayan bir mücadele ortaya koyan Fransa’da Thomas Heurtel18 sayı, 8 ribaund ve 9 asistlik önemli bir performans sergileyerek Fransa cephesinde takım arkadaşı Nando De Colo ile en skorer isim oldu. Fransız oyuncu Thomas Heurtel, tecrübeli oyuncu Tony Parker’dan yoksun geçen mücadelenin ardından basına bazı açıklamalarda bulundu.

Takım arkadaşı Tony Parker’ın oynamadığı maçta da iyi bir performans ortaya koyduklarını, eğer yarı finalde Amerika ile karşılaşırlarsa da onlara nasıl mücadele ettiklerini gösterdiklerini söyledi. Thomas Heurtel’in açıklamalar şu şekilde: ”Tony Parker’ın oynamadığı maçta herkes üç sayı farkla kaybettiğimizi gördü. Harika oynadığımızı düşünüyorum ve eğer yarı finalde Amerika ile karşılaşırsak, neler olacağını göreceğiz. Herkes Amerika’ya karşı oynamak istiyor. Herkes, onlara karşı motive olmuş durumda. Bu harika bir maçtı. Önce çeyrek finalde neler olacağını göreceğiz, arkasından da yarı finalde…”


  • Kaynak: FIBA

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler