Victor Claver: ”Bartzokas bana hep güvendi, bu da çok iyi sezon geçirmemize yardımcı oldu”

Sezon sonunda Lokomotiv Kuban’dan ayrılıp Barcelona Lassa’yı çalıştıracağını açıklayan koç Bartzokas hakkında ardı ardına övgü dolu açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Gigantes sitesinin haberine göre Barcelona oyuncusu Juan Carlos Navarro’nun koç Bartzokas hakkında çok olumlu referanslara sahibim açıklamasında bahsettiği referanslardan birisi Victor Claver.

Eski koçu hakkında konuşan Claver, Bartzokas’ın üst düzey bir koç olduğundan bahseder onun çalışma stilinden övgü ile bahsetti.

Victor Claver: ”Bartzokas üst düzey bir eğitmen. Hiç kimse bizim bu yıl bir şey başaracağımızı düşünüyordu ancak o başardı. İyi bir takım ile Final Four’a kalmayı başardık. Ben onu tanmıyordum. Olympiakos maçlarını izleyip tanıdım. Yazın konuştuğumuzda beni ikna etti. Onun konuşması çok basitti ve çok rahattı. İlk günden itibaren çok emindi ve iyi bir ilişkimiz vardı. Oyunda herkesin sert oynamasını ister. O bana ilk baştan bu yana güvendi ve bu da bizim iyi bir sezon geçirmemizin anahtarı oldu. Ona minnettar olduğumu biliyor.” ifadlerini kullandı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler