Ana Sayfa A.B.D NCAA Ömer Faruk ve NC State de içeride! | #MarchMadness’ın katılımcıları ve eşleşme...

Ömer Faruk ve NC State de içeride! | #MarchMadness’ın katılımcıları ve eşleşme ağacı belli!

0

Kolej basketbolu meftunlarının kutsal saydığı Mart ayı geldi çattı. Bununla birlikte Mart Çılgınlığı da kapıda belirdi. Türkiye saati ile bu sabah erkek basketbol branşındaki Mart Çılgınlığı’nın katılımcıları ve eşleşme ağacı belli oldu.

Mart Çılgınlığı’nı kapsayan NCAA Birinci Lig’deki 32 konferansın şampiyonlarının yanında, NCAA yönetiminin davetiyle katılım hakkı elde eden 36 takım, 15 Mart-2 Nisan tarihlerinde sürecek müthiş heyecanın aktörleri olacak. 13-14 Mart tarihlerinde oynanacak İlk Dört maçlarının ardından, 64 takımlı turnuva ağacı Batı, Güney, Doğu ve Ortabatı olarak dört konferansa ayrılıyor. 16’şar takımın yer aldığı bu konferansların seribaşları ise sırasıyla; Xavier, Virginia, Villanova, Kansas.

2018 March Madness eşleşme ağacı. Kaynak: ncaa.com

Konferans maçlarına ev sahipliği yapacak şehirler ise -yukarıdaki sırayla- Los Angeles, Atlanta, Boston, Omaha. Erkek basketbolda NCAA’in en büyüğü 2 Nisan’da San Antonio’da oynanacak final maçıyla belli olacak. Milli yıldızımız Ömer Faruk Yurtseven’in formasını giydiği North Carolina State Üniversitesi, 2012’den sonra ilk kez bu organizasyonda yer almaya hak kazandı.

 

NCAA sistemi ve Mart Çılgınlığı’yla alakalı daha fazla bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

http://trendbasket.net/ncaa-hakkinda-hersey/

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version