2017 Izdırap Endeksi: LeBron, Wade, Carmelo ve CP3 | DERLEME

PHOENIX, AZ - DECEMBER 13: Carmelo Anthony #7 of the New York Knicks on the court during the second half of the NBA game against the Phoenix Suns at Talking Stick Resort Arena on December 13, 2016 in Phoenix, Arizona. The Suns defeated the Knicks 113-111. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Christian Petersen/Getty Images)
PHOENIX, AZ – DECEMBER 13: Carmelo Anthony #7 of the New York Knicks on the court during the second half of the NBA game against the Phoenix Suns at Talking Stick Resort Arena on December 13, 2016 in Phoenix, Arizona. The Suns defeated the Knicks 113-111. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Christian Petersen/Getty Images)

Melo’ya karşı kötü hissetmediğimden değil ama en azından şu anki durumunda yeteri kadar rahat olması gerekiyor çünkü sahibi James Dolan’ın yönetimi altında Knicks sadece kaosun belli aşamalarında varlığını sürdürebilir. Son zamanlarda Melo birçok takas dedikodusuna maruz kaldı, Knicks için oldukça mantıklı gözüken bu dedikodular aslında Knicks’in Joakim Noah ile anlaşmadan ve Derrick Rose’u takas etmeden önce yapması gerekenlerden biriydi: Kristaps Porzingis’in etrafında yeni bir takım kurma. Takas dedikoduları bir yana, Melo ayrıca Phil Jackson ile de uğraşmak zorunda. Jackson bu sezon boyunca sürekli Carmelo’yla uğraştı ve yakınlarda Phil Jackson’un arkadaşı Charley Rosen Melo’yu yerle bir eden bir yazı kaleme aldı.

Melo Phil’le klasik bir güç savaşı içerisine girmiş gözüküyor. Anthony’nin Jackson’ın dokunuşu olmadan New York’tan gönderilmek istememesini anlayabiliyorum çünkü Jackson da Anthony’nin bir takımı taşıyabileceğini kanıtlayamadığı gibi kazanan bir takım yaratabileceğini kanıtlayamadı. Melo’nun arka cebinde iyi bir kart var, sözleşmesindeki takaslanamaz maddesi Jackson’a Anthony’yi takaslarken onun da onayını almasını gerektiriyor. Melo ayrıca kontratında kalan iki yılla birlikte ekonomik güvencenin de içerisinde. Bu durum hala kötü gözüküyor ve ben bencilce Anthony’i şampiyonluğa aday bir takımda görmek istiyorum fakat Melo New York’ta yaşamaktan oldukça mutlu gözüküyor.

Perişanlığa alışık olması gereken: Carmelo Anthony

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler