2017 Izdırap Endeksi: LeBron, Wade, Carmelo ve CP3 | DERLEME

businessinsider.com/rajon-rondo-belittles-dwyane-wades-leadership-skills-2017-1
businessinsider.com/rajon-rondo-belittles-dwyane-wades-leadership-skills-2017-1

Dwyane Wade’i böyle görmek beni üzüyor. Miami bu hafta 70 dereceleri görürken Chicago ise 40 derece daha soğuk. Parka bütçesine ayrılan paranın yanında, Wade şu anda tamamen patlamış bir bipleme şovunun içinde. Problemler aslında bu yaz Bulls yönetiminin iki inatçı ve şut atamayan guard Wade ve Rajon Rondo’yu kadrolarına eklemesiyle başladı. Wade zamanında takımın bütünleşmesiyle alakalı doğru şeyleri söylemişti fakat Chicago’nun bu kötü gidişi karşısındaki hayal kırıklığı bu hafta içinde bir patlama yaşamasına sebep oldu ve Jimmy Butler ile birlikte halkın önünde takımdaki bazı oyuncuları yeteri kadar gayret göstermemekle suçladılar. Wade bu sırada bazı kötü kelimeler de kullandı ve öğrenildiği üzere Nikola Mirotic ve Michael Carter-Williams’ın da şut seçimlerinden memnun değil.

Wade’in halihazırda üzgün olmasının yanı sıra a)takım arkadaşları b)takımının kötü gidişi c)Orta-Batı’nın soğuğu da şaka değil, Rondo da yangına körükle giden bir Instagram paylaşımıyla Boston’daki eski veteran takım arkadaşlarının asla Wade (ve Butler) gibi davranmayacağından bahsetti. Bu Rondo, Celtics döneminde aldığı sürede savunma yapmadığını kabul eden, Dallas’ta playoff bonusu almaması için takım karşısında oy verilen ve Sacramento Kings’te oynaması fonksiyon dışı kabul edilen Rondo’nun ta kendisiydi.

Ve evet, Chicago şu anda tam bir palyaço gösterisi. Wade’in neden bu kadar bıkkın olduğunu hayal edebilirsiniz ve en azından diğer süper arkadaşları kazandıkları daha fazla paranın huzuru içerisindeler. Wade’in Bulls ile olan sözleşmesinde bir yılı kaldı. Sözleşmesini feshedebilir fakat böyle bir açık markette bu çok olası gözükmüyor. Wade bu sezon sonunda muhtemelen para ve sefillik arasında bir tercih yapacak. Bu pratikte Wade’in “Beni Buradan Çıkarın” reklamının bir versiyonu.

En perişan: Dwyane Wade

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler