Ana Sayfa Türkiye BSL Pierria Henry, Fenerbahçe Beko’nun radarında #EuroLeague | TB ÖZEL

Pierria Henry, Fenerbahçe Beko’nun radarında #EuroLeague | TB ÖZEL

1

Kostas Sloukas ve Gigi Datome ile üçer yıllık yeni sözleşme imzalayan, Nicolo Melli ve Marko Guduric‘i NBA’e kaptıran Fenerbahçe Beko, Unics Kazan’la sözleşmesi sona eren Pierria Henry’le ilgileniyor.

TrendBasket kaynaklarının elde ettiği göre Fenerbahçe Beko, Unics Kazan’la sözleşmesi sona eren Pierria Henry’i gündemine almış durumda. Sarı lacivertli ekibin sezon içerisinde kısa savunmasında yaşanan sorunlar nedeniyle rotasyona savunma yönü kuvvetli ve çembere gidebilen bir oyun kurucu eklemek istediği yine TrendBasket kaynaklarına gelen bilgiler arasında.

Pierria Henry 2018/19 sezonunda 7DAYS EuroCup’ta Unics Kazan formasıyla 21 maça çıktı. Bu maçların 19’unda ilk beş başlayan Pierria Henry maç başına 26 dakika, 39 saniye parkede kaldı. Henry 10.4 sayı, 4.0 ribaund, 5.3 asist, 1.5 top çalma, 0.1 blok ve 14.0 verimlilik puanı ortalamaları yakaladı. Birleşik Amerikalı guard maç başına 2.1 top kaybı yaptı. Henry 7DAYS EuroCup’ta süre aldığı 21 maçta %44.4 iki sayı, %32.2 üç sayı %73.5 serbest atış isabetiyle oynadı.

İsmail Şenol gün içerisinde kişisel Twitter hesabından, Fenerbahçe Beko’nun Nando De Colo‘ya resmi teklif yaptığını, Joffrey Lauvergne ve Tyler Ennis’le ilgili de karar verdiğini duyurdu. Sarı lacivertli kulüp Joffrey Lauvergne’i takımda tutarken Tyler Ennis’le yolları ayırmayı tercih etti.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version