Banvit Deplasmanda Mağlup

Eurocup E grubu 8. haftada temsilcimiz Banvit, CSU Asesoft Ploiesti ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Rytas’ın evinde Krasny’ye kaybetmesiyle maçtan alacağı galibiyetle liderliğe oturacak olan temsilcimiz sahadan 84-74’lik skorla mağlup ayrılarak liderlik şansını tepti. Ev sahibi ekip 8. maçında 4. galibiyetini alırken temsilcimiz 8. maçında 2. yenilgisini aldı. Banvit’te bugün Rowland sakatlığı sebebiyle süre alamadı.

Maça karşılıklı basketlerle başlanıp 3. dakika sonucunda temsilcimiz üstün olsa da 11-11’lik skor yakalandıktan sonra maç boyu bir daha rakibi yakalayıp öne geçme şansı bulamadık. 2. çeyrekte yenilen 32 sayı maçının kaybetmemizdeki en önemli neden olduğunu söyleyebiliriz. İkinci yarıya daha iyi başlayan Banvit, farkı çeyrek sonunda 6’ya kadar indirmeyi başardı. Son çeyreğin ilk bölümünde ise 3. çeyrekteki oyunumuzu sahaya yansıtamadık. İlk basketimiz çeyreğin bitimine 06:23 kala Chuck Davis ile geldi. Ardından savunmamızı sertleştirdik ve 75-60 olan skor 7-0’lık seriyle 75-67’ye geldi. Maçın son bölümünde sık sık serbest atış çizgisine gelen Banvit maçtan 84-74’lük skorla mağlup olarak ayrıldı.

ase

ban

2 YORUMLAR

  1. Banvit azalarak bitsin.Her sene aynı şey. Can Maksim,Erkan,Cevher,Tolga bu maç dışında Şafak hiç süre alamayan Berkay.Bu çocuklar resmen eriyor Banvit’de.Akılları varsa gitsinler oynayacakları takıma.Banvit yerli öğütücü bir takım. Şahsen ben sevimsiz buluyorum bu takımı.

  2. Altyapılarda yıldız olacak diye gösterilen ve takımların da bir şekilde kaybolup gitmesini istemediğimiz 4 genç oyuncumuz var Banvit’te. Daha dikkatli olmak, bu çocukları kaybetmemek gerekir. Yazık olur gerçekten. Özellikle Berkay, kesin iyi yerlere gelecek diye beklediğim bir oyuncu, umarım öyle olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler