Doğuş Acıbadem’de

Darüşşafaka Doğuş’un 1996 doğumlu guardı olan Doğuş Özdemiroğlu çifte lisans ile TB3L ekiplerinde Acıbadem Üniversitesi’nde de forma giyecek. Diğer bir habere göre Acıbadem Üniversitesi ilerleyen haftalarda tecrübeli bir uzun ile anlaşması bekleniyor.

Doğuş Özdemiroğlu geçtiğimiz yaz Avrupa  Şampiyonu olan U18 Milli takımında da yer almıştı. 4.3 sayı 1.4 ribaund 0.6 asist ortalamalarıyla oynadı.

2 YORUMLAR

  1. Milli takım altyapılarında oynayıp, ligde kendi takımlarında süre bulamayan genç arkadaşlarımızın ufak bir listesini çıkartmıştım. Yetenekli ve kendisini geliştirmesi gereken bu basketbolcularımızın, oynayabilecekleri bir lige gitmeleri, daha çok süre almaları basketbollarını geliştirmesi açısından güzel olacaktır. Liste:
    U18:
    Berk ibrahim uğurlu – Fener
    Kadir Bayram – Tofaş
    Doğuş Özdemiroğlu – Doğuş
    Yiğit Arslan – Tofaş
    Ege Arar – Galatasaray
    Ayberk olmaz – Ted Kolej
    U20:
    Doğukan Şanlı – sakarya gelişimde oynuyor diye biliyorum
    Efekan Çoşar – Efes
    Talat Alp Altunbey – Sanırım 3. ligde bandırma kırmızı kadrosunda
    Muhsin Yaşar – Tofaş
    Listede yanlışlıklar olabilir, emin olamadıklarım var.
    Bu genç yeteneklerin alt liglerde kendilerini geliştirmeleri daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

  2. yukardaki listeyi teyit etmekle birlikte menajerler konusuna değinmek ıstıyorum,bu oyuncuları zaten süre almakta zorlandıkları takımlarında süre almaya başladıktan sonra veya ıyı bır sezon geçirdikten sonra akıllarını karıştırmayın.gittikleri istanbul takımlarında sezon içerısınde haftalar gectıkce erımelerını görmek kımsenın hoşuna gıtmıyordur.yetiştikleri takıma hizmet etsinler sürelerını perçinlesinler sonra istanbul veya nba avrupa hayali kurun ve kurdurun

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler