İstanbul BŞB, Banvit’e Direnemedi

bjelicaba

Ligin 3. Haftasında Bandırma ekibi Banvit, ligin yeni takımı İstanbul BŞB’ye konuk oldu. İlk yarısı 39-41 Banvit üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşma Banvit’in ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 71-81’lik galibiyetiyle tamamlandı.

İlk periyota Banvit Tolga Geçim ve Vladimir Dragicevic’in sayılarıyla başladı. İstanbul BŞB Banvit’in sayılarına Can Akın ve Jure Balazic ile karşılık verdi. Periyotun sonlarına doğru hücumda üst üste sayılar bulan İstanbul BŞB ikinci periyota 22 – 16 önde başlayan taraf oldu. İkinci periyotta Banvit yaptığı sert savunmayla rakibine hücumda kolay sayı bulma fırsatı vermezken Maxim Mutafın ve Chuck Daivs’in sayılarıyla arada ki farkı kapatarak rakibini yakaladı. Banvit ilk yarının bitimine 2 dakika kala 4 sayı geride girse de Keith Simmons ve Vladimir Veremeenko’nun elinden bulduğu sayılarla öne geçerek soyunma odasına  39-41 Banvit üstünlüğü ile girildi.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf Banvit oldu. Banvit bu periyotta Vladimir Veremeenko’nun sayılarıyla arada ki sayı farkını 8 sayıya kadar çıkardı. Periyotun sonlarına doğru İstanbul BŞB Alex Stepheson ve Caner Topaloğlu’nun sayılarıyla farkı 3 sayıya kadar düşürmeyi başardı ve son periyota 59 – 62 Banvit üstünlüğü ile girildi.
Final periyotunda hücumda etkili olan taraf Banvit oldu. Bu periyotta Banvit rakibine hücumda sadece 12 sayı bulabilme fırsatı verdi.  Banvit Vladimir Dragicevic ve Earl Rowland ile sayılar üreterek arada ki sayı farkını açmayı başardı ve karşılaşmadan ikinci yarıda ki etkili oyunuyla 71-81’lik skorla galip ayrılmayı başardı.

Banvit’te Keith Simmons 10 sayı,  6 ribaund, Earl Rowland 9 sayı, 2 asist, Vladimir Dragicevic 15 sayı, 5 ribaund, Berkay Candan 6 sayı, Chuck Davis 12 sayı, 3 ribaund, Vladimir Veremeenko 11 sayı, 4 ribaund, Erkan Veyseloğlu  3 sayı, 2 ribaund, Şafak Edge 7 sayı ve Maxim Mutaf 6 sayı ile oynadı.

Ev sahibi ekip te ise Alex Stepheson 17 sayı, 5 ribaund, Caner Topaloğlu 16 sayı, 4 ribaund, Jure Balazic 11 sayı, 3 ribaund, Zck Wright 6 sayı, 4 ribaund, Can Akın 10 sayı ve Alex Acker 5 sayı, 3 asist ile görev aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler