2018 Michael H. Goldberg Ulusal Koçlar Birliği Yılın Koçu Ödülü’nün sahibi Dwane Casey

NBA’deki otuz koçun oyları sonucundan belirlenen 2018 Michael H. Goldberg Ulusal Koçlar Birliği Yılın Koçu Ödülü’nün sahibi Dwane Casey oldu.

Otuz oy içerisinde en çok oyu alarak ödüle erişen Dwane Casey’nin yanı sıra oy alan sekiz koç daha vardı. Brett Brown, Mike D’Antoni, Quin Snyder, Nate McMillan, Gregg Popovich, Terry Stotts ve Doc Rivers da oy alan diğer isimler olarak ön plana çıktılar.

Normal sezonda elde ettiği 59 galibiyetle Doğu Konferası’nı birinci sırada tamamlayan Dwane Casey yönetimindeki Toronto Raptors playofflarda hayal kırıklığı yaratmıştı.

İlk turda Washington Wizards’ı 4-2 ile geçen Raptors, konferans yarı finalinde LeBron James liderliğindeki Cavaliers’a süpürülmekten kurtulamadı. Seri boyunca Koç Casey’nin aldığı kararların tartışma konusu olduğunu da belirtmek gerek.

Şunun da altını çizelim ki bu ödül medyanın oyları neticesinde NBA organizasyonu tarafından verilen yılın koçu ödülünden bağımsız. Medya mensuplarının oylarıyla NBA’in vereceği yılın koçu ödülü ise 25 Haziran’da sahibini bulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler